Selasa, 1 Januari 2013

TAHUN BARU KAMI (^_^)

Assalammualaikum,,
Mowning uolls,,so,cmne tahun baru anda,,anda dan anda,,hehe,,ok,,sbnr nyer mlm tahun baru nie kami semua ade klas ye,,dr kol 8-10,,ok,,demi negara tercinta,,kami g klas nieh tau,,walaupun dalam perjalanan pegi dan balik klas,,kami tgk rmi giler yg tgh prepared nk g bandar n padang utk countdown,,kami??huhu,,xpe la,,xde paedah pown la hai,,;)) yg best mlm tuh,,kami ber6 maen polis n thief dr klas ke kedai runcit taman poli,hahaha,,kesian artyn,,jd thief n xde sape nk jln rapat2 ngn dy,,haha,,n kesian jgk kat dy n nad sbb 1st time jln dr umah ke klas,,tau ko termengah2,,hahha,,konferm hbs poli,,memasing badan slim cam model,,;P then da kol 11 lebey,,perot terasa lapar,,trus kua g mkn,,n yg x disangka2,,sepatotnyer 2 meja je,,then jd 3 meja,,rmi x uolls yg nk smbut tahun baru dlm keadaan yg tenang kat kdai mkn yg sunyi,,haha,,xde la nk kne berhimpit2,,xde la bising2,,kn3,,(sedap kn ati sendri sbb xdpt tgk bunga api) ,,then mknan kat sni pedas meh,,n aku kne gastrik,,sakit kottttttt,,,maka dgn itu,,terpaksa la aku blk awl,,hehe,,ok la,,enjoy la dgn gamba2 nieh k..






ok,,kepada ibu bapa dan keluarga mereka2 ini,,dont worry,,kami mkn x smpi pun 1 km dr uma,,hehe,,baek kn kami nieh,,suke3,,;) k bye2..muahhhh3


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...