Khamis, 17 Januari 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Assalammualaikum,,
aku x tau npe xde da langsung nk update blog,,so aku nk isi masa lapang nie dgn berkenalan dgn lebih rapat ngn blogger2 baru o lama,,hehe,,mengeratkan silaturrahim la katekn,,InsyaAllah,,hehe,,btw,,kli nie abby join segmen dr yayaonly..yuk join yuk,,,;)))


29 ulasan:

  1. thanks sudi join :) yaya follow sini

    BalasPadam
  2. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    BalasPadam
  3. hye...dri segmen nie jgak..:)
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  4. hi. from the same segment. done follow. follow me back at

    http://meetimran.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  5. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    BalasPadam
  6. salam kenal :) singgah sini dari segmen yg sama :)

    BalasPadam
  7. hai. salam perkenalan. dah follow sini. follow balik kalau sudi. dr segmen yang sama. :)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  8. dtg dari segmen yang same.. jom folo sini balik ;)

    fasyrah89.blogspot.com

    dah folo kamoo =)

    BalasPadam
  9. follow cniey :) dari segmen yg same .

    waniey-missmustache.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW & Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  11. dari segmen yg sama.. follow sini.. :) jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  12. singgah dr segmen y sama :)
    Done follow awk ;)
    singgah sini jugak =>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  13. done follow u..follow me back,tq :-)

    http://kkshakira.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-followers-sebanyak-yang.html

    BalasPadam
  14. same here! folo u - DONE ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  15. follow here :) #110 mind follow me back?
    ohthrillers.blogspot.com

    BalasPadam
  16. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  17. Fasya pun dari segmen yg same :) Nice blog and done follow you. Follow me back ! http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  18. done follow #113

    blogwalking dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    BalasPadam
  19. Salam Perkenalan^^
    singgah sini sambil follow . klu sudi follow back ye ^^ TQ.

    kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  20. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    BalasPadam
  21. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    http://www.facebook.com/hamadiphoto

    BalasPadam
  22. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  23. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    BalasPadam
  24. salam kenal...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  25. hi ... salam perkenalan .. dari segmen yang sama .. jom bw blog dheartyqu.blogspot.com

    BalasPadam
  26. deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? deno FOLOW sini:)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  27. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    BalasPadam
  28. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    BalasPadam
  29. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam