Khamis, 10 Januari 2013

Cinta Jarak Jauh

Assalammualaikum..;))
kali nie abby nk share pule pasal cnta jarak jauh..
sbnrnyer utk igatan diri sndri jugak,,maklumlah,,sowg kat pd,,sowg kat gombak,,
nk wat cmne kn,,harap2 jodoh kami mmg panjang la kn,,Insya Allah,,;))


1.Percaya pada pasangan,,ok ye,,kadang2 mmg la ade ragu2,,dok jauh2 kn,,bile lmbt reply mcg o angkt phne,,mesty ase lain mcm,,da biasa sngt da,,lelaki pompuan same je kn,,fikir positif,,tah2 dy ade masalah ke,,kn3..n jgn nk kongkong sngt la,,bia la dy nk kwn ngn sape,,bersyukur la dy pilih anda,,kn3,,

2.Ha,da dok jauh2 nie,jgn pulak la nk mengedik carik org lain,,alasan sbb busan,,giler,,alasan paling giler,,klu nk pasangan setia,,ko blaja la setia,,adoyai,,klu ko setia,,dpt pasangan yg x setia,,ko g carik lain je la hai..bkn susah nk setia,,ko juz fikir,,ko xsuke pasangan ko maen kayu 3 kn,,so ko jgn buat,,senang,,bzy kn dri,supaya anda x rse sunyi,,lalalala,,crik kje yg berfaedah,,contoh:join blog,,yelakan,,klu fb,,nnt ade je nk tgor org,,bahaya,,hehe,,(nie la sbnrnyer alasan kte buat blog)hahha

3.Manusia mane yg x rindu kn,,alarh,,ape salahnyer jumpe 2 3 bulan sekali,,xsalahkan kn,,;)) ha,,xpown wat cara aku,,kite skype..haha,,lepas rindu kot..ok.1 ag,,berdoa la byk2 k supaya pasangan anda tu adalah jodoh anda,,InsyaAllah.;P

4.bertanya kabar selalu @ selalu la cntct2,,tp jgn nk 24 hour la,,rimas kott,,kdng2 pasangan nk jgk masa dgn kwn2 n dgn diri sndri,,kn3,,igt,,jgn bg pasangan busan dgn kite,,(belaja dr kesilapan)hehe..

5.Sambut Ulang Tahun bersama,,hehe,,ok,,xde pengalaman lagi sambut ape2 bersama,,hehehe...xkesah la,,klu da kawin bru best smbut sama2 kn awok2,,,halal kn..blyh mnje2,,haha,,k2,,done..xmo ckp lebeyh2..bye

(haha,,maaf la ye,,tips nie ikot suke ati aku je,,jgn nk ikot sngt ye,,tggukn tips2 yg lain,;)))
p/s : ilysm shafiq,,,;))

2 ulasan:

**kerana Allah maha Mengetahui**

Assalammualaikum,, salam 24 syawal..