Khamis, 31 Januari 2013

balas kunjungan..=))

Assalammualaikum,,
mlm nie aku ambik masa dlm 1 jam utk follow balik follower2 aku..hehe..maaf kawan2,,bukan ape,,aku nie kadang2 on9 pun sempat nk update je,,xsempat nk follow balik anda2 sume,,walaupun follower2 aku nie x la smpy beribu2,,2ratus pun xsmpai,,tp aku mmg bangga giler sbb ade yg sudi follow blog aku yg x seberapa nak best nie,,hehe,,(merendah diri yg sedia rendah nieh)..tp mmg aku appriciate giler2 anda2 sume,,Alhamdullilah,,bertambah lagi kawan2 sy dialam maya nie..;)) thnks k uolls,,andai kata ade entry aku yg mnyakitkan ati kowg,,o bg kowg entry aku x patot dikeluarkan,,sudi2 la tegur k,,salam jumaat..;))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...