Khamis, 24 Januari 2013

Bersediakah untuk ke Rumah anda yang Kekal..:)

Assalammualaikum,,

harap2 x terlambat larh utk aku ucapkan SALAM MAULIDUR RASUL,,semoga pada hari Jumaat yg indah ini,,hidup anda sentiasa aman..entry kali nie aku juz nk kongsi ngn anda sume mengenai RUMAH KITA YANG KEKAL..harap2 anda sume paham maksud tersirat yg aku cube bgtau nieh,,hehehe,,,btw,,utk sekilas pandang aku tnjukkan bbrp gambar yg mungkin anda rase bende nieh kejam,,tp bende2 nie mmg betol2 berlaku kat dunia,,

                                                    
comeyl kan baby nie,,ape dosa dy sampai kne buang,,n lebih tepat,,knp dy DIBUNUH??agaknya,,mungkin mak ayh dy da bersedia kot utk jawab sume soalan yg akan ditny oleh Allah..:)

                                                      

REMPIT,,sume ini POYO!!hehe,,but,,i think,myb tht guy da borink dgn life dy,,tu yg cari cara nk bunuh diri,,ye,,dy juga mungkin sudah bersedia utk menjawab segala soalan dr Allah..:)

                                                         

wanita ini mungkin panas kot,,sbb tu pki cmnie,,n ape agaknya nasib dy klu dy mati dalam pakaian cmni,,statistik yang aku reka la,,org yg pki tdung kat malaysia nie dlm 90%,,tp cuma 30% yg betol2 sempurna cara dy tutup aurat,,(ya,,aku x termasuk dalam 30% tu);(  ...sekarang nie dunia akhir zaman,,agaknya sempat x kita nk bertaubat,,mungkin nie jew masalah yg aku sempat masukkn,,byk ag kn dosa yg kite buat,,da bersediakan kite nk g Rumah Kite yg Kekal??bg aku,,aku belom bersedia,,Iman aku xkuat lagi,,n aku harap 1 ary nnt Allah akn bantu aku untuk berubah..sebelum aku dipanggil utk menghadap Illahi...InsyaAllah,,

2 ulasan:

  1. hye.! singgah sini + nak komen ni.. hee =)

    no komen untuk ini.. tapi cian la kt bby tuh.. tade salah pape kn.. hurrrmmmm.... so..doakan yang terbaik untuk kita supaye tak terjebak dengan seme gejale yang ade..


    agak free tak.?? jom join satu segmen..

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    if tanak join takpe.. tapi drop komen la kt situ ya.! =) boleh kan.??

    thx.! =))

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe,,betol3..ok,,insyaAllah sy join k..;)

      Padam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...