Wednesday, 23 November 2016

cik ya punya kerja~~

Assalammualaikum..

cik ya ni punya kerja kan..
sehari tu page view naik mendadak..
segan iolls..
bila ada org kata header x gempak la..
header x professional la..
mulut jahat tauuu..
aku bukan 100% fokus berblog eh..memain je nih..
sbb rmi x tau aku ade blog..
senang nk kutuk2..
cehh~kumpul dosa jeh kan..
yela2..nanti da jumpe sape2 yg pandai buat header..
i tukor lerr ye..
so minggu ni kita stalk blog cik epal n namee roslan..
best nye kalau jd mcm dorg..huuu~~
rezeki memasing kan..
xpe...
dah..dah..jangan berangan..
banyak lagi keje nak kene buat ni..
bubye..

Monday, 21 November 2016

Bukan pasal gaji laaaaa

Assalammualaikum...

hujung taun 2016 sudehhh..
n im still here..wee~~
nampak tak..nampak tak..
3 tahun bertahan wooo..
aku bahagia keje sini..duluuuu..
sekarang tgh carik keje lain..:'(
aku akn bertahan lama dkt satu tempat kalau aku selesa..
dan walaupun gaji bawah RM1k
so far..aku masih ok..kalau dtg kje buat keje sndri n balik ontime..
senang..kan..
tapi umo da 24..halloooww...
experience tak byk ni..
bahaya utk masa depan..huhuhu..
so kne usaha lebih sikit ni..
harap ada rezeki yg lebih baik di tempat yg lebih baik..
tapi alhamdullilah..aku ade kerja..
ada beberapa kawan yg masih baik..
2016..nice to meet u..kahkahkah..



Image result for quotes