Sabtu, 9 Disember 2017

TESTIMONI DYXY

Assalammualaikum..
hai awak-awak semua yang minat untuk makeup,,
tapiiii kulit muka sangat sensetif dan mudah tumbuh jerawat bila salah guna makeup..
.
haaa..ni abby nak perkenalkan set makeup viral 2017!!
.
produk yang amat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensetif dan 
mereka yang tak banyak masa utuk bermakeup tapi 
nak nampak glowing,flawless and fresh..
.
uolls boleh whatsapp abby 0172291947 @ follow ig bhb_kosmetik..
.
jangan ketinggalan untuk dapatkan diskaun sebanyak RM5 untuk setiap pembelian set dyxy..;)
sehingga hujung DISEMBER ini sahaja!!



Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 1 person

Jumaat, 6 Oktober 2017

SET BASIC DYXY

Assalammualaikum,,

viral!!viral!!viral!!
hah..product dyxy dah viral tau sekarang..
insta famous,,selebriti semua da cuba pakai dyxy 
and da buat review pun pasal dyxy..
customer2 abby yg guna pun..da repeat order pun..
so nak tunggu apa lagiiii..
dapatkan combo basic ni dgn harga yang sangat berbaloi-baloiiii


dengan hanya RM145 SAHAJA uolls semua boleh dapat 
bccream+greenteafacemist+brush + 3 free gift 
(paperbag + blusher + mascara) best ke tak best?????
so untuk mereka yg ada kulit bermasalah macam abby ni..
tapi nak nampak cantik,,nak nampak flawless..
meh cepat2 order..
serius tak rugi...
whtsapp 0172291947 laju2 okeyhy!!

Sabtu, 23 September 2017

ig and fb braveheart_beauty kene hack

ASsalammualaikum..

sudah jatuh ditimpa tangga..hukhuk..
mula2 fb kene blocked..ada org report..
then tetibe ig pulak hilang..
kau rasaaa..
down sungguh rasa..
kita da bekerja keras naikkn follower..
skli hilang gitu aje..
even skrg da bukak akaun baru..
tapi rse giveup da..
sbb nak kumpul balik follower aktif tu x senang tauu..
wish me luck...

Image result for dont giveup

i can do it..chayookkk

do follow my new ig yaaa..

Segmen Blogwalking bersama Atiah

Assalammualaikum geng,,
jom join blogwalking by Atiah jom,,
click banner untuk join ye..
gud luck,,:)


Selasa, 25 Julai 2017

DYXY BC cream by DYANA

Assalammualaikum..

hai..hai..hai...
abby nak bagitau nihhh..
sekarang abby dah TERsuka,TERjatuh chinta dengan satu produk hebatttt nih..
abby pakai satu set tau..bahagia rasa...kahkahkah..
lagi2 bila abby jenis PEMALAS nak makeup..
serius..kalau tak pegi keje,tak g kenduri..
memang korg akan tengok muka selekeh abby je..
tuh malas nak selpie2 nih..;P

Image result for bc cream dyxy

Image result for bc cream dyxy

produk ni ade 2 tone ye..
abby pakai natural..best giler...tak tau nak kata apa dah..
sbb artis,insta famous pun da ramai yang pilih produk dyxy ni..
masa raya haritu..saja la try dok jalan tengah panas..
and muka TAK BERCAPUK pun even berpeluh2 gituuuu..
n abby punya muka sensetif tau,,ada jerawat,ada parut,ade lobang2,berminyak..teruk sangat!
mula2 decide nak pakai dulu risau jugak,,sebab muka penah teruk sbb salah pakai produk kan..
so bila pakai ni..set sekali dgn GREEN TEA facemist..mmg best..
jerawat pun susah nak naik..kalau ada pun jenis yg kecik2 je..(sbb sinus)
n yang best..abby yg kerap pakai ni pun bole tahan 4 bulan tau..jimatttt kan..
suke betul..hehehhe..so korg2 semua..
bole whtsapp abby 0172291947 untuk sebarang pertanyaan@pembelian..
n bole melawat ig abby @braveheart_beauty oke..




Selasa, 11 April 2017

Dyxy Green Tea Face Mist


Assalammualaikum...

siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup??
kita geng..(give me 5 sikit) hehehe
buat mereka yang tak suka makeup..atau yang tak sempat nak makeup...
tapiiii nak kulit glowing..nak nampak muka segar jeee sepanjang hari..
meh sini meh..
abby nak kenalkan dengan green tea mist ni..
sangat best..wangi..dan senang nak guna..
insta famous and artis pun da guna tau..
testimoni,review dr artis pun da banyak..
meh pakat2 beli meh..


☺DYXY GREEN TEA Face Mist  (160ml)
  • GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
  • REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
  • MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
  • MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
  • GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
  • ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
  • BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
  • TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

TIPS untuk pakai Facemist
  • KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
  • KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 
  • KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
  • LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum

whatsapp 0172291947 sekarang!!!

RM50 SAHAJA!!!
free postage untuk semenanjung malaysia..



#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy
#teamshima