Selasa, 28 Februari 2017

CHENTA ABBY WEDDINGS DAY..WEE~~

Assalammualaikum

Alhamdullilah..im a wife now..
27 January 2017..
akan jadi tarikh istimewa..kihkihkih..
lama da kawin..
inai pun da hujung2 jari je,,
tapi baru ada masa nak update..

disebabkan gamba tak banyak lagi dalam tangan iolls..
so i bg tengok beberapa gamba je eh..;P


 terima kasih mak..terima kasih ayah..untuk semuanya..abby da kawin tak bermakna tanggungjawab abby sebagai anak terus hilang..abby akan selalu jadi baby dalam family..susah senang abby dr kecik sampai besar mak ayah ada membantu..so insyaAllah lepas ni akan kekal begitu selama2 nya..;)

Assalammualaikum mak baru..hehehe..sepanjang 7 tahun kenal..bru 5 kali jumpe..dan jumpe tak pernah lebih sejam..so masih dalam proses mengenali family mertua..wish me luck..;)



ikot hati taknak update gamba si somi..sbb sakit hati nih org dok kata iolls kawin dgn budak sekolah..
aipp..iolls bole kene tindakan undang2 okeyh kalau kawin dgn budak bawah umor..aish..:(

mak..ayah..dun worry..kalau abby ada masalah n perlukan bantuan..abby akan carik mak dgn ayah lagi..hehehe..cannot la berpisah lelama..air mata ni mengalir je..so iolls kne bertahan keje dkt sni buat sementara waktu..dapat la dok berkepit dgn mak ayh lagi..en.somi..harap memahami..
i luv u..kahkahkah

KATERING: Zarlith events and catering
PELAMIN  : Zarlith events and catering
MAKEUP NIKAH :SITI FATIMAH SULIEMAN
MAKEUP SANDING : ARABELLA AZURA
BAJU SANDING : butik JUNTAIAN QASEH DIZARA
APAM BALIK : APAM BALIK D'TAMPAL
COTTON CANDY : CIK AISKRIM DESA
AISKRIM : IMAN ICE CREAM

Selasa, 10 Januari 2017

MENGHITUNG HARI~~~

Assalammualaikum,,

nak becerita penuh keghairahan ke atau debaran eh??
hewhewhew(gaya zaza yg baru):P
bila dpt rasa perasaaan jadi bride to be..
sangat penat..tak cukup rehat..tak cukup tidur..
aishh..nak buat wedding bajet punye pasal..
so kne la gunakan tenaga yg lebih sikit..
soooo..iolss jemput semua ye..datang la ke rumah pada 28 januari 2017..
kami buat kenduri sebelah pihak je..
so jemput la..nak alamat..meh email kat saya..;P
bila nak jadi perantin nii..kita mesti la kene hantor2 kad bagai kan..
takot la kot2 ada terlepas pandang..
harap dimaafkan...
kenangan sungguh bila menjemput orang ni..
banyak ragam pelik2 tau uollss..
so disini saya FARAH NABILA dan pasangan 
ingin memohon beribu-ribu kemaafan andainya ada terkurang 
atau menyakitkan hati sesiapa sepanjang majlis akan berlangsung..
doakan semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan..insyaAllah.


Image result for bride to be



Isnin, 19 Disember 2016

happy birthday to me....

Assalammualaikum..

Image result for happy birthday  to me

wish me luck n i hope my dream came true..
insyaAllah,,thank to my mak..
tq sbb lahirkan si trouble maker nie..
always luv u n ayah,,

cerita si bufday girl...
bila semalam badan x sihat..
maka si princess bufday girl tido awl..
sbb menanti tarikh lain,,
si bufday girl ni pun tak perasan arini bufday dia..
arini pun pakai baju yang macam2 sedih je kan..
tak nampak mcm ceria pun..errr ..
so lepas bersiap nk g keje..on phne bru sdor tarikh harini..
so mcm taun lepas mak tgh malam dtg bilik wish..
taun ni xde..myb sbb tu x teringat bufday..
pagi td salam cium mak sebelum g keje berharap mak wish..
tapi tak..
mak lupa..hehehe..
xpe..hey..kemon..dapat cium salam mak setiap pagi adalah moment yg lebih indah dari menerima ucapan hepy bufday hokeyh..hehehe..
so tgh "syok" keje..dapat whtsapp mak..
hokeyh,,mak da mula serba salah lerr tu sbb lupa wish..hehehe..
xpe mak..
kalau ayah pulak..biasa lah..ayah..
tak wish..tp ingt..
nanti stat lerr ajak makan malam kat lua..hehe..
luv both of u..
thanks dkt semua yg wish..
wish me luck n doakan semoga semuanya berjalan lancar..
insyaAllah,,