Jumaat, 25 Januari 2013

bile akak2 sy akan berkahwin!

Assalammualaikum,,
tetibe plak cite pasal fmly,,btw,,4 ur information,,taun dpn aku akn jd ank perempuan tunggal yg x kawin ag,,hahahaha,,,ok,,dlm ati sedeyh,,sedeyh2 pown still tolong my sis plan their wedding k,,tp x la se gah wedding of the year,,hahaha,,walaupun mak cube sedapkn ati ckp,,"xpe la,,dowg da kawin ikot laki dy,,bby ambik la umah blkng"n aku yg jenis giler harta terus mntk keta kancil mak aku,,eipp,,salah,,pinjam,,hahaha,,ok,,bile dowg da kawin,,maka dgn itu,,aku terpaksa tido lua dsbbkan oleh slama nie aku kongsi bilik ngn k.farah!,,dowg balik je,,aku malam2 tido kat hotel k,,h(poyosss),,n to my bakal abg ipar,,igt,yang pertama!!,tolong belikan hadiah setiap kali balik kg!wajib!klu x tido lua,,bia abby n semua akk2 sy tdo dlm!xde kompromi k..n syarat kedua!!bile ade baby nnt,,xnk dowg panggil abby makcik/maklang..tp panggil abby kakak,,(masih muda k),,ketiga!setiap kali hari raya,,jgn la bg abby n mak je pompuan yg masak kat umah,,jln raya pun nnt da xbest..so raya pertamaaa,,plezzz,,,abby nk dowg ade kat uma..=_=' keempat,,harta kowg,,harta abby jugak,,hahahahhahaha,,guwau2,,juz nk korg support sikit bile abby kawin,,hahaha,,nk sume nyer mahal2,,k,,(berlagak jup)..n last skli,,aby nie bkn nyer jenis yg bersopan,,so jgn ambik ati k,,klu x,,nama anda n muka anda akan diedit dan dimasukkan kedalam blog saya,,hahahahha,,ini sume POYO!!!btw,,masih x leyh terima,,nnt aku akn kesunyian bile tdo,,perghhh,,yg best,,mak ayh,,nnt kite bercuti,,kurang sikit belanja,,hahahahhaha

3 ulasan:

  1. hehehe best la macam tu.. kurang sikit belanja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi lagi best full 1 fmly,,riuh..=)

      Padam
  2. untung la leh manje lebeyy..jd ank tunggal...hehhee..pelok la aboy plak lg gebuss..

    bibik's..(*_*)

    BalasPadam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...