Sabtu, 16 Februari 2013

SILA LIKE!

Assalammualaikum,,
wah,,mcm vangang lak an,,yolarh,,1st time nie wat pages utk blog nie,,bkn ape,,aku mcm ase x best r bile org kne add aku kat fb,,xmenarik la kn,,nk kne approved sume,,so kowg sume like je fb aku yg nie..k..sape yg ase aku cam perasan dikenali tuh,,maap la ye,,aku x suke publisiti murahan n lagi seronok low profile kott,,,;))


ok,,anda telah dipaksa untuk like fb saya!!
xkesah la anda2 sume suke o tidak,,juzz like,,plezzz jge ati sy nieh..k..hehe..(^_^)

2 ulasan:

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...