Sabtu, 9 Februari 2013

sem 5 -part 3#

Assalammualaikum,,
tetibe ade mud nk update entry,,maap ye,,mmg sem nie aku nyer mud x bpe betol ag,,huhu,,
 im really tired,,n kdng2 ase cam nk nangis je,,btw,,tu la,,bersusah2 dahulu,,bersenang2 kemudian kn,,xde bnde la yg senang kat dunia nie kn..=)) ape2 pown,,sem nie mmg aku xde bende lain yg perlu difikirkan kecuali quiz,test,,tutorial,,mini project,,lalala,,bnde2 yg x penting,,singgah kjup je dlm kepala otak..;)



ceh,,gamba nie xbleyh bla,,ok,,sbnrnyer nk tnjukkn je,,gmba nie seolah2 kat pd nie panas + kering,,hehe,,klu x mnum byk air,,mmg x la sehat kn..=P


wish me luck 4 this semester k..;)) 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...