Rabu, 27 Februari 2013

Bila PM dtg Poli Port Dickson

Assalammualaikum,,
tetibe nk cite pasal PM dtg poli arituh,,walaupun da berhari2 yg lepas,,
xcited kot aku bile tgk poli meriah giler,,
ngn khemah byk2,,khemah besar,,wah,,"jakun'' kjup..
mula2 dlm ati mesty dpt tgk tang jauh jew,,mcm kat PICC dlu,,
tapi kini tidak lagi,,(mcm penah dga kn ayt nie)hahah
btw,,ahad lepas,,aku la yg pling3 bertuah sbb dpt dok tepi red carpet,,,
wah,,bahagia ko,,hahaha,,
ramai2 berdiri ats karpet,,hulur tngn nk salam,,
hbis sume artis aku salam (apek,fiza,linda,diana,syed aiman,Professor Madya(yg pengarah filem tuh),intan ladiyana,,rita rudaini,wartawan melodi (azuan n nik),,hehehe,,
n x terlupa jgk aku dpt salam pemimpin kite,,
 Y.A.B Dato Sri Mohd Najib Tun Razak n Yab Dato' Seri Utama Haji Mohamad bin Haji Hassan
walaupun muka masing2 kepenatan sbb rush dari seremban ke PD n terus bgerak ke s.alam,,,(da mcm PA dy pulok kn) Puih,,btw,,sngt2 happening giler,,,


maaf la ye,,,aku kemalasan nk rotate,,;)







meriah kn...;)))
maaf la,,gamba x byk sbb xde masa nk pgng nset,,bile tgk kesesakan jalan raya,,kat jalan yg x pernah sesak,,uolls tau la kn bpe rmi nyer org..bas berpuluh2,,:))

2 ulasan:

  1. untunglaaa....hehehe.. pat salam artis ngn PM gituuu.. :)

    xoxo anis

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha,,rezeki je tu,,mula2 sedeyh x dpt dok dpn,,last xsngka dpt dok tepi,,:P

      Padam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...