Isnin, 11 Februari 2013

AKU TERKILAN!

Assalammualaikum,,
mlm nie ase seacam je,,n sbnrnyer aku bru stalker someone,,dr situ aku jmpe fb Arwah kawan aku mse F4-5 dlu,,mse bdk2 nie bgtau ade mmbe meninggal sbb xcident,,lngsung aku x terlintas un kat fikiran aku dy yg meninggal,,smpy ade someone yg ckp aku rapat n sllu balas2 komen ngn dy,,kol n bagitau,,aku blur,,ye,,aku xtau pown dowg panggil ko dgn nme tu,,so aku ok kn je la,,sbb dlu aku x knl sngt pown dy,,n x ambik tau pown nme panggilan dy,,n then,,dlm fb,,ktowg tetibe rapat,,yup,,last chat dy kat aku 11/10/2012...terkilan,,terkilan sbb x reply,,hurrmm,,dluu mse aku LI,,dy byk tny,,ok ke x,,walaupun dy x knl pown aku,,n aku x knl pown dy,,tp as afriend,,dy borink2 dy chat,,dy sbbkn dy suke mengusik,,aku byk dlete kn je chat dy,,sbb x nk pkwe aku  mara,,siyez,,kdng2 ternanti2 je pemilik fb tu chat,,(hai) then smpy skrg xdew2,,n baru arini aku tau,,dy la pemilik fb tuh,,FA,,aku harap ko tenang kat sne,,maaf,,sbb bru arini aku sedar ko la pemilik fb tuh,,aku akn sentiasa doakan ko ye...InsyaAllah..ko la kawan fb aku yg paling ceria..bdk sengal nie akn igt ko smpy bile2 k..:)

Allah lebih syg kn ko...:')

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...