Sabtu, 16 Februari 2013

My Family..:)

Assalammualaikum,,
Alahai,,indah nyer dunia bile kita dapat luangkan masa bersama2 keluarga..kan3,,
btw,,aku ade sebuah keluarga yg best n happening...setiap tahun kami akn plan utk g bercuti,,
ade budget ke,,xde budget ke,,yg penting kami pergi,,hehe,,n boleyh dikatakan semuan negeri kami da jelajah,,kecuali sabah,serawak,,johor n penang hanya 50% aje,,bile bercuti jauh2 nie,,kami x pown naik flight ke ape,,ayh x suke,,sbb nye flight nie cpt je kn,,xde masa lngsung nk menghayati n melihat keindahan alam,,n btw naek flight o drive sme je kot harga dy,,klu drive,,kne tol/minyak ag,,kn3,,tp klu kowg sume nk rse something,,tido dlm keta sama2,,borak dlm keta sama2,,mkn dlm keta sama2,,try it,,,enjoy giler,,lagi2 bile gadoh,,;)) 














nie la my parents,,,:))
ending nyer:sayangi larh family anda,,dan jgn sesekali meninggalkan fmly utk sesuatu yg x berguna..;))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...