Jumaat, 15 Februari 2013

MELAKA-Part 2*

Assalammualaikum,,
hye,,lagi 1 kali aku update an,hehe,,kali nie aku nk cite pasal aktiviti kami di melaka,,walaweh,,Alhamdullilah,,harap2 kali nie dapat buat mak rest giler2,,n kami bwk mak g maen boling n snooker,,haha,,th best la,,tp ayh xdew time ni coz dy g jumpe kwn2 lama kat opis dy dlu..hehe,,n nie je la gambar2 yg dapat mengambarkan betapa kami bergembira,,:)

















utk pengetahuan,,i hate snooker,,x best langsung n boring,,huhuhu,,,=_='

1 ulasan:

  1. korang buli mak kan....haiyaa...lps ni kalau mak ilang kita cr kt bowling atau snooker jer..hahhaa

    BalasPadam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...