Sabtu, 9 Februari 2013

CANDY BUFFET

assalammualaikum,,
byk2 aku nyer entry,,aku x pernah cite pasal bisnes adkbrdik kami an,,lalala,,xpe,,arini aku update pasal candy buffet dlu,,tp ade 1 gmba bru,,coz malas nk ambik kat laptop aku n k.farah,,hehe..so,,ade bbrp gamba je dlu k,,nnt aku update lagi..:)






nie baru sikit,,hehe,,,n kami sedia menerima tempahan untuk buat goodies bag,,cupcake,,candy buffet,.n apam polkadot..sila hubungi akk sy,,farah:0133904086 :)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...