Jumaat, 30 November 2012

SEGMEN: Blogwalking On December by Sandra


Assalammualaikum,,hye2..whts upp..hehe,,siyez lame giler x follow segmen dr blogger2 yg chomeyl2 nie,,so sempena di pagi2 awl bulan yg indah ini,,admin berharap sngt hari2 admin lepas nie lebih ceria,,n semoga sy n fmly dibuka kn pintu rezeki n sentiasa berbahagia,,amin~ arini admin join segmen dr sandra..so,,jom kite enjoy~


admin nk tag kwn2 admin yg chomeyl2 nieh 
ape lg,,jom r kite follow kwn2 sy nieh,,;))

9 ulasan:

  1. nice guitar

    jemput ke blog mi :)

    http://nsyammie.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    BalasPadam
  2. dari segmen yang sama..
    sudi2 la ke blog saya..

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    :)hepi blogging..

    BalasPadam
  3. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    BalasPadam
  4. Hi. Thanks sebab Join segmen ini.
    Saya da follow blog awk ^ ^
    Jom Blogwalking dan baca kisah blog diorang:

    http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  5. http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    done follow..
    dtg ar blok kite..
    :)

    BalasPadam
  6. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama.

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Jom lah join! : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yg sama..done follow

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    BalasPadam
  8. BW dari segmen yang sama

    happy blogging

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    BalasPadam
  9. Jemput join :)
    http://shimastory.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-disember2012-by.html

    BalasPadam