Selasa, 13 November 2012

cara nak kurangkan stress utk buat LAPORAN L.I

Assalammualaikum,,hahahha,,damn,,mesty sape yg  bce nie sume nk release tension sbb buat laporan LI an,,mcm aku r,,bru siap 50% (n masih galak berblog) hahaha,,mcm xde ape2 yg blaku kn,,hahaha,,btw,,mmg r stress,,stress giler2,,tp xkn r dsbbkn laporan nieh naek sem aku da giler kn,,hahaha,,oke,,moh sme2 try aku nyer petua nieh,,hahaha,,

1) oke,,kowg g ambik wudhuk,,n tunaikan dlu solat mne yg tertinggal,,hehehe,,oke,,done??next..

2) kowg belek2 dlu bku laporan tuh,,tgk sikit2 jewk,,oke,,da belek,,kite ke step seterusnye,,

3) mesty da dtg sikit stress kn,,ok,,time nieh,,g bkk ape2 laman sosial yg kowg suke,,then terus letak status,,'arghhhh,,tension nyer nk buat laporan nieh' (hahahah,,cam la kowg buat kn,,bru belek jewk),,oke2,,then,,

4) alang2 da msuk tenet tuh,,g kat GOOGLE then taip contoh laporan LI,,then copy paste je,,hahahahhaha,,senangkn,,stress x??stress x??

oke,,sape yg agak2 nk marah tu,,sabor ye,,hahaha,,juz kidding jew,,aku un tgh menyiapkan laporan nieh,,da byk sngt tertunggak dan kpd lctrer yg terbace blog nieh,,sy nk bgtau sy x COPY PASTE ye,,sy punye original k,,idea sy sendri,,(kot)haha,,bak kate org dlu2,,nk berjaya bukan mudah,,so byk kn berDoa n Tawakal,,insyaAllah,,kite berjaya dunia akhirat..i need 2 go coz my big boss bising sudah,,nk g settup meja kat ats,,c u again,,n GUD LUCK,,jgn wat report uh kelam kabut sngt,,chill~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...