Khamis, 29 November 2012

tQ blogger2 sekalian



Assalammualaikum,,

Skrg bru la admin btol2 ade mse nk mem’follow’ sume2 follower admin,,thnks to sume yg follow abby,,apriciate giler2,,walaupun follower abby xla byk mcm anda2 semua,,tp ase bangga la jgk sbb ade jgk org yg sudi follow itew an,,blog abby nie biase2 jew,,x secanggih blog anda sume,,skrg abby mmg tgh ke bzy an giler2,,biasa la,,bdk praktikal kn,,hahaha,,on9 pown sorok2,,skrg nie pown dowg tgh meeting,,abby ber SYUKUR sngt2 sbb x msuk meeting,,hehe,,Praktikal nie la pengalaman buruk abby yg x pernah abby lupe nnt,,hehe,,anda2 sume doakn yg terbaek utk abby k,,jmpe d hari yg lain,,dwaktu yang lain,,semestinyer di Chentaabby..(cam bangang je kn)hahahhaha.k bhai..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...