Ahad, 4 November 2012

ape kate???


Assalammualaikum,,hye awok2 di luar sne,,hehe,,how r u??fine??
Harap2 sume nyer sehat la bile bce blog aku nieh,,;)) caring kn aku..hahaha..
Spe yg ade terbace pasal taufan sandy??mesty la sume tau kn,,da bpe ary kua kt berita,,so bg sape2 yg mengikuti berita tuh,,ape kata kowg??da bbrp kali aku tgk kat fb n blog,,org kata tu balasan untuk dorg,,umm,,sape kite ek nk ckp tu balasan utk dowg,,umm,,bile fikir2 balik,,xsume org kat sne yg anti Islam,,walaupun nisbah nyer mngkin 20%,,malah,,kat sne un ade org islam,,ade x kite fkir mungkin tu salah satu petunjuk yg Allah nk tnjuk kat kite..mungkin nk sedarkan kite yg semakin tersasar dr landasan..harap kowg paham la ye bahasa kiasan aku nieh,,huhu..kat mne2 un org buat dosa,,cube try test fkir,,ape bnde jahat yg org kat Malaysia nie x buat,,kn3...stat dr awl taun lg ade bbrp mmbe2 cite kat aku mimpi pasal hari kiamat..mmg sngt gerun,,n mmpi mereka adlh sme,,ok,,pasal mmpi kiamat ni aku xkn cite kn diatas sbb2 yg tertentu..pernah x kite fikir,,ape perasaan seseorg tu bile roh nye dtarik dari tubuh,,ape perasaan kita bile kite bedpan dgn saat itu,,dmana kite xleyh nk ckp ape2 n hnya mmpu melihat,,n cmne perasaan kite bile kite tgk mayat kite sndri,,cmne pejalanan kite ke alam kubur,,cmne kehidupan kita disana,,ape perasaan kite time dlm kubur yg keseorangan,,cube kowg bygkn,,bersedia ke kite nk hadapi,,bersedia ke kite nk tinggalkn sume bnde2 yg kite ade kat dunia nie utk selama2nye,,bsedia ke kite nk berdepan ngn Tuhan,,byk pulak kn aku tny,,tp ape kate bile kowg dduk diam2 cube bygkn kowg dlm situasi itu,,mengalir air mata aku bile aku bygkn bnde tu,,umm..aku nie sape lah kan utk cite bab2 agama cmni,,tp ok la sikit an dr cite pasal artis2 o gossip2 hangat,,kn3,,hehehe,,atleast bile aku tulis cmni,,aku dapat ingtkn diri sndri,,yg dunia nie sementara,,

                                             
                                                            bersediakah kita???

p/s:gud luck too my little bro(aBoy) n my kazen(Along)  4 SPM,,chayok2...do the best!!!



2 ulasan:

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...