Sabtu, 17 November 2012

kawan-kawan poli saya


Assalammualaikum,,wahai kawan2 blogger sy,,,ok,,seperti dijanjikan,,admin akn perkenalkan anda2 sume denggan kawan2 admin kat poli pd,,yahoooo,,,ade 3 org blogger,,termasuk fatin..=_='dy lagi,,hahaha,,,n chentanadziera n tiqapunye,,(ape lagi,,follow la blog dowg)hehehe,,,n 2 lagi adalah org biasa2 jew,,tp popular di poli,,,hehehe iaitu rauhah omar,,n yasarah a.kadir,,,ok,,jom tgk gmbr2 yg terhebat bersama mereka...



nie gambar blogger fatin n tiqa bersama yasarah,,ehem3,,time nie kamy bersiap2 nk g KL,,jmpe bro husai n capik,,(my sygs)hehhehe,,thnks dear temankan aku,,

ok,,nie pulok ketiga2 blogger,,nad,fatin n tiqa bersama sarah,,simata coklat kami,,;))

ye,,sy tau sy comot,,ignore je k,,


nie time kami dibasahi air laut,,balik dr wat aktiviti koko kat tanjung tuan,,hahaha,,,chomeylkn,,masing2 gelap da,,


tengok2,,sy cam bebudak,,n kami sume chomeyl,,wah,,,(pasan jup),,,hahahha,mne nadz,,yeah,,time nie dy PONTENG!

nmpk x cik rauhah omar da mcm model,,hahahha,,,n kami bertiga,,si kontot2 dlm kumpulan,,sweet~



akhir nye,,walau ribut datang melanda,,walau kami bermandi air mata,,walau kami sentiasa berantakan(ha ko,,kua da bhsa indon) akhir nyer,,kami tetap bersama,,miss that moment,,x siapa beruntung cam kami tau,,ceh,,n nie warning dari ABBY nieh,,sape2 berani nk kacau anak2 dara nie,,lupe kan je la,,kami ade 3 org gangster dlm group,,hahaha,,perkenalkan gangster kami, wawa,nad n yasarah,,,haha,,(guwau2 tau);))


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

**kerana Allah maha Mengetahui**

Assalammualaikum,, salam 24 syawal..