Khamis, 6 Disember 2012

adew ku kesah??

Assalammualaikum,,
mggu nie mmg sangat2 memenat kn aku,,,mmg g prktikal pown da x make-up sngt,,bedak pown malas nk pki,,walaupun last week kat term nieh,,sume nyer dsbbkan oleh kesihatan yg mmbuatkan aku malas nk wat camtu,,huhu,,mcmne last week aku kat term nieh??hahaha,,,tuhan je tau,,mcm x dhargai jew la,,tp x kesah pown,,pengalaman kan,,biasa larh,,arini last day aku kat term nie,,so last day la jgk aku dpt on9 setiap ary,,biasa la,,dok kat kg giching salak nieh mmg ssh nk dpt line tenet,,mcm yg mr BEN ckp kat entry dy yg INI...so tnggu la aku msuk poly nnt,,insyaAllah larh aku update kisah2 kat poly nnt k,,n thnks jgk kat abg BOB,,SOUNDMAN kat term nieh,,blnje aku ngn fatin mkn,,n jgk kpd gurl2 BAKERS BOY dpn INFO KAUNTER yg bg aku n fatin coklat,,hehe,,thnks u all,,miss u..n to pompuan meroyan yg suke crik msalah ngn aku tuh,,maaf la ye,,aku da remove ko n blok fb pakwe kesygan ko tu terus,,ko x pyh nk maki aku la pasal pakwe ko tuh k,,dy kawan aku,,smpy bile2 dy kwn aku,,kate2 biadap ko yg ko kuarkn tanpa berfikir,,,buat malu poly ko je klu aku print screen letak kat blog nie kn,,n ko boleyh jatuhkan maruah bf ko n bf aku,,relex r,,ko g dgr ckp org aku nk rmps pkwe ko da knp,,adoyai,,sodeyh den,,ade ag pompuan yg senang kne cucuk,,ko x dpt la nk menyakiti ati aku,,k,,so demi jg nama baek ko sbgai perempuan,,aku rremove je ko,,k,,full stop,,,mls nk gadoh2 pasal lelaki nieh,,malu je,,kn3,,k bhai,,

3 ulasan:

  1. SEMUA BLOGGER DIJEMPUT JOIN "SEGMEN JOM UP FOLLOWER BY BE-LOG MEOW MEW"

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. Betul..Jangan gaduh² kerana lelaki..hehe

    p/s :Jom cuba nasib lucky draw cash, photobook dll di http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

    BalasPadam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...