Ahad, 3 Ogos 2014

Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

Assalammualaikum..


 
 abby follow blogwalking by  Karya Mahirah..jom join reramai..:)))
 
 
#savegaza #myprayalwaysforyou


47 ulasan:

  1. Terima kasih sudi join segmen kak KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    BalasPadam
  2. salam
    sy dtg dari segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  4. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #162

    BalasPadam
  5. slmt bersegmen..bw sini juga..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  6. Singgah meh, dari segmen yang sama. Good luck!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  7. salam perkenalan,
    Jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  8. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    BalasPadam
  9. Salam kenal...wanie singgah dari segmen yang sama..done follow sini.. #165

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  10. singgah dari segmen yang sama..follow sambil menabung

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  11. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    BalasPadam
  12. salam perkenalan.. singgah dari segmen yang sama.. saya dah foloow awak..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  13. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Follow sini & isi tabung(Nuff Imotiv)

    BalasPadam
  14. salam kenalan..

    singgah beraya ke sini dari segmen yang sama dan follow awak. jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    BalasPadam
  15. singgah dan follow dari segmen sama #171

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  16. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  17. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  18. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    BalasPadam
  19. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://mellyareenza.blogspot.com

    BalasPadam
  20. BW sini dari segmen sama..... done follow ye....

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  21. kte pon join segmen nie..selamat bersegmennnn :)

    BalasPadam
  22. Good luck Abby...

    Selamat bersegmen!!

    BalasPadam
  23. Hi,, jom singgah!

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  24. salam.. datang dari segmen yang sama.. sambil-sambil bersegmen, blogwalking di sini..
    ada masa singgah and follow yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  25. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  26. SALAM DILA DATANG KE MARI :)

    JEMPUT DATANG KE BLOG DILA YE :D

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  28. salam dari segmen yang sama..

    http://familizone.blogspot.com/2014/08/segment-blog-walking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  29. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Singgah sini dari segmen yang sama
    Done follow this blog
    semoga berjaya
    salam perkenalan

    BalasPadam
  30. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    BalasPadam
  31. salam kenal,sy follower #179 ;) blogwalking dari ga yg sama!^.^

    Segment Blogwalking Ogos by Karya Mahirah

    BalasPadam
  32. salam...
    dtg dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  33. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    salam kenal and done follow sini.. #180
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    BalasPadam
  34. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  35. singgah sini dari segmen yang sama. :)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  36. Assalam..

    Datang dari segmen yg sama. Singgah dan follow sini =)

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum. Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak.

    http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    BalasPadam
  38. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  39. Singgah cni.. sy pun join segmen sama.. good luck yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    Done follow cni #183:)

    BalasPadam
  40. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  41. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  42. Blogwalking dari segmen yg sama. Selamat berkenalan. Wawa follow sini ye :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  43. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    BalasPadam
  44. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...