Isnin, 18 Ogos 2014

Majlis perkahwinan abang nasrul dan kak zura.

Assalammualaikum...
Sabtu lepas abby dapat jemputan ke majlis kahwin abang nasrul dan kak zura yang merupakan abang kepada my bestie fatin nabihah di mambau..abby sampai dalam kol 9 lebih..pagi ok..demi sahabat..and thanks fatin coz sanggup ambik aku kat ktm pagi2 tu dengan hujan lebat lagi..hehe..btw..sila la menjamu gamba2 yang sempat di ambil pada majlis tersebut..


kad jemputan dr pihak lelaki..:)

   
ketibaan pasangan mempelai dari Felda LBJ..:)

sempat ok abby kacau dor untak ambik gamba..n thanks to fatin sbb ambik kn gamba..;)
 
tibe2,,kelibat si panjang,,hahaha...ok..knp muka sy cenggitu??aku x sedia lg kot fatin oiii..xpe la..
pasrah je..
 
org kuat majlis,,si dara pujaan malaya,,ececeh..
 
lastly,,family fatin..yg sporting..thanks sbb memberi abby layanan yg baiiik..n anda semua mmg sporting..;)
to abg nasrul,,selamat pengantin baru,,semoga kekal hingga ke jannah..;))

2 ulasan:

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...