Isnin, 29 April 2013

k.ayu wedding...PART 2#

Assalammualaikum,,
kali nie abby nk masukkn gamba2 sekitar majlis mereka..enjoy k..;)
gamba ni abby dpt dr camera yasarah n nadzirah eh,,n pada sesiapa yg ade gmba wedding k.ayu,,klu nk share tag je kat fb kite k..coz kite mmg xde mase langsung nk ambik gmbar..so mghrapkn org lain je yg ambik nieh,hehe

permulaan,,ceh,,tgk,,zul fahmi ko,,igt x nk masuk gmba nie,,tp termasukkn pulok,,huhu

adik aku yg pling kocik ha,,klu boleyh,,sume camera nk ade gmba dy,,lyn kn je la,,

dgn pengapit lelaki,,lalala,,seronok kcu org yg pendiam nieh,,haha,,jgn fkir lain k,,sy masih setia,,lalallala

kami the geng,,nad mane weyh,,laa,,dy kot yg ambik gmba nie,,ha,,mereka2 nie la kazen angkt aku utk arini,,dr 100 org mmbe2 yg aku ajak,,cume 3 org je yg dtg..tht call FRIEND!

pengapit pompuan,,ok,,rmi yg minat akk aku nyer dress,,sape nk sewa,,kol2 jew kite k..;P ini serius..hehehe

akhirnye,,klu gmba bazli dibuang,,myb gmba nie lg cntik kot,,hahahahha,,k.tiqa,,im juz kidding k..;P

akhirnya,,abg ipar aku!!!!!!pheeewiiittt....congratulations..ehem2,,sila abaikan org2 dblkng k.ayu...:P

3 ulasan:

  1. Happening nye majlis, siap ade both lagi! Malatopss!!

    BalasPadam
  2. Hahaha,,,xde la meletops sngt,,simple2 je..(^_^)

    BalasPadam
  3. Comel ye ayuuuuuuuuuu :) hu hu hu

    BalasPadam

**kerana Allah maha Mengetahui**

Assalammualaikum,, salam 24 syawal..