Rabu, 1 Mei 2013

kehidupan buat aku berubah

assalammualaikum,,
bile org byk yg kata aku berubah o peragai da berubah,,
sila fikir semula..:D
bkn senang nk hadap dgn suara2 ni k,,
dlu mmg aku akn jg ati org,,o klu nk tegur un,,tegur face to face je,,
tapi sekarang...
aku ase da xkn jd cmtu kot,,
xpun hnya dgn org tertentu,,
bkn pe,,cube kite bertukar posisi,,
jgn asyik2 nk salahkn aku,,
org kasar dgn aku,ok aku je simpan dlm ati,,
bila aku kasar dgn org,,smpy mati ko igt an,,
org tipu aku,,ok,aku diam je wlaupun aku tau..
tp aku diam,,
klu aku xdga ckp org,,o x jg ati org,,
tgk dlu,,sllu pulak org jge ati aku kn,,
now,,lntak la,,ko kwn dkat aku ke,,jauh dr aku ke,,
skati ko la,,n 1 more thing,,
skli aku x suke,,smpy bile2 aku x suke,,
n skati aku la nk suke sapa o x suke sape,,
aku harap ko sedar,,ko kuakn la sbyk mne status kat tenet yg ko x ske aku o x puas ati ngn aku,,
ko penah terlepas ckp something ngn aku,,
n aku igt smpy mati,,
hidup la dgn peragai ko tu,,
sbb skrg kite da jauh,,:D

1 ulasan:

  1. kehidupan mmg cmtu dear.. kdg2 kite dh cube wt sebaik mgkin.. tp mulut org biasa la.. so, kite nak berubah ke ape, pedulikanlah dia.. :) chills dear

    oh, lupe plak.. nti free2 abby jgukla link ni tau.. n jwb soklan2 cepu emas anis.. hehehe
    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/05/liebster-award.html

    BalasPadam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...