Sabtu, 9 Mac 2013

PANTAI CAHAYA NEGERI,PD part 1#

Assalammualaikum,,
Lai3,,meh aku cite meh aktiviti riadah aku petang2 bersama sahabat2,,
ptg td,,lps mengemas rumah,,kms nota2 aku,,kami sngt2 busan,,sepanjang ari dok tgk filem hindustan kat tv3..hehe,,then tetibe nk g tgk matahari terbenam kat pantai cahaya n sekali gus nk cari tempat utk bwk 2 org lagi shbt kami (wawa n atin) utk photoshoot o lepak2,,aku da jumpa port terbaek k...
tmpt nie x der r rmi sngt yg tau,,tp tmpt nie terbaek,,giler,,hehe,,xtau da nk ckp mende,,tp best uh,,port org pancing ketam+ikan,,hehe,,sbb ade jalan ke tgh laut sikit,,btw tmpt nie xleyh nk berkhemah,,tu yg x best,,n x leyh wat bbq..wht,,;'( u olls tgk la gmba2 yg sempat kami ambik td..enjoy~~









nie x tnjukkn sngt keadaan pantai nie,,nnt kite updatte lg k..dlm nset kite je ade gmba2 tmpt nie..btw..thnks 4 reading..;) have a nice day frenz..:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...