Rabu, 13 Mac 2013

MINI PROJEK,,IKLAN

assalammualaikum,,
sem 5 kli nie mmg giler2 giler larh,,xtau da nk bgtau cmne coz mmg sngt bzy,,,
thats y entry x dpt nk update setiap ari o kerap,,
sem nie ase nyer projek pling besar projek buat iklan larh,,
n thnks to YASARAH,ATIQA n ELIN (my ex roomate sem1) sbb sudi jd pelakon,,
n seperti yg dijangka,,org yg merakam nyer adalah aku,MAT n RAUHAH(wawa)
hahha,,thnks for all my teammate yg memberi kerjasama yg amat memberangsangkan,,:)))
InsyaAllah,,ade masa nnt aku download an video yg telah siap diedit,,n ptg nie pown masih ade lg sesi shooting kat Ocean View Resort,,pnjm jup umah FAIZAL n AKIM,,wish me luck k..:)

2 ulasan:

  1. wah..wah...best nye dapat berlakon hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kite x blakon pun,,kite producer n editor,,hehe

      Padam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...