Ahad, 21 Oktober 2012

Zulfahmi b khairuddin


Assalammualaikum,,hye3…
mesty tetibe kowg sume pelikkn npe naek nme ni kat blog aku,,,ececeh,,sapekah beliau??sape yg minat moto GP mesty knl dy an,,taraaaa,,,dy la pelumba GP yg telah mengharumkan nama Negara,,,smlm aku ngn kak ayu tgk la dy blumba kat tv an,,channel 801,,hahaha,,siap bgtau lg,,kn3,,dr rumah un da bleyh dga bnyi moto GP uh,,xpyh pegi SIC aku da ase cam ade kat sne,,hahaha,,,puas la aku ngn akk aku carik moto si fahmi nie yg bnombor 63 under air asia,,hahaha,,igt an dlm tv letak nme fahmi ke,,zul ke,,upe2 nyer letak nme ayhnye KHA,,hahaha,,,igt no blkng2,,upenyer NO 2,,wah,,,bngga kejup,,byk kli dy dpt no 1,,tp xde rezeki dy an dpt no 1,,tp x pela,,ok wht no 2 tuh,,,atleast dy dpt mngharumkan nme Negara kite nieh,,kn3,,to Fahmi,,nnt akk ayu n bazly kawin jgn lupe ambik cuti,,k,,nnt leyh bgmbr..hahahha,,(suke lak aku an) mne x suke,,ye r,,ssh uh bwk moto besa,,bwk laju2,,ngeri tgk dy belumba,,tp dy still leyh dpt no 2,,kn3,,ko boleyh,,,ahahaha,,msty pelik an,,sape la akk aku ngn tuning dy smpy si pahmi ni ssh2 kn dri nk dtg..bia larh rahsia,,ceh,,nnt ade mse aku update ag ye,,bye2..n SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA HAJI kpd semua umat islam  yg akn menyambutnyer  x lme lagi..;)) to fahmi,,gud luck k..;))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...