Selasa, 10 April 2012

final uh final,,

pejam celik pejam celik,,ag seminggu aku nk finall,,huhu,,,n mcm x cyer aku da nk hbs sem3,,hahaha..n x sabar2 nk kuar dr asrama,,hahaha,,,lg best 2...=)) pasni daa jarang la nk jumpe kwn2,,kecuali si FATIN NABIHAH..hahha,,i2 pown sbb ktowg satu tmpt LI,,atleast ade la geng nk wat buku laporan sme2,,hehe,,for final,,aku wish yg terbaaek buat my fren yg rapat kat poli nie,,ATIN,SARA,NAD,TIQA n WAWA...my lovely honey mucuk2 SHAFIQ n budak2 klas dprS2 yg gile2 2..mesty aku rindu giler nk makan kat kdai ijau uh,,haha..=P n rndu bdk2 asrama,,huhuhu,,rndu nk g PI,,tp x pe,,bpe bulan jew,,kn3,,,hahha,,btw,,sem nie aku cube yg terbaek utk naekkn pointer,,INSYAALLAH,,n aku x nk berjaya sowg2,,aku nk sume org yg aku syg mesty berjaya gak,,k..=))utk FAMILY aku,,aku xkn hampa kn dowg,,chaiyok3,,,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...