Rabu, 18 April 2012

cantik kew x??adew aku kessah???

semenjak 2 3 4 menjak aku stat bljr kat pd nie,,aku x bpe adew mood r nk berhias o nk cntik2 nie??dok pd nie ingt senang ke nk jg muka,,,susah kott,,udara dy,,kering,panas n ujan yg x menentu,,dgn klas yg padat ag,,,mmg x dpt r nk jg muke kn,,dgn i2 tumbuh la pimple bak cendawan,,huhu,,,xpe2,,,aby,,bljar dlu,,kdng2 ase jeles mngundang dri tat kala melihat wanita2 bergaya bak model,,ngan mekap tebal,,x rimas ke??aku cmne nk makeup,,rehat bpe jam je,,nk solat ag,,huhu,,leceh,,baek x payah makeup,,ag pown bhgia ape,,ag bgus,,kwn2 aku un x kesah,,time nie r bru tau spe kwn yg memilih paras rupe,,haha...tp alhamdullilah,,sume kwn2 aku giler2,,wlaupun kdng2 adew yg mempersoalkan knp aku x makeup o x pki shawl o x pki selendang,,,ye kwn2,,nnt aku try test cube ye,,,tp cik abg aku x bpe minat tgk org pki tudung berbelit2(bak kte dy)haha,,tp an,,aku suke bile adew yg ckp simple is nice,,hahaha...like3,,skrg,,aku tersangat larh bhgia,,wlaupun sedang mencuba membersihkan wajah ku ini,,haha,,,tp aku ase aku tetap comot,,huhu


dgn roomate,,hahaha...si tembum,,,artyn....
adew sape2 kesah aku mcm nie??hahaha,,,jd giler jup ngn nad..
aku mmg selesa pki tdung itam nie,,,x heran r byk gmbr ngn tdung itam,,kan tiQa kn,,hahaha...
ha,,tgk..bhagia x kami,,,skrg bkn masa nyer nk berfashion r,,klu x selesa x leyh bljr plak kn,,,mcm nie ag slesa,,wlaupun hakikatnye,,ase cam nk bkk jew bju koprat nie,,,huhu..tgk la cmne syg nyer sara kat aku,,hehe,,
tgk,,alang kah bahagianya kami,,hahaha,,,,wawa,,sebok ngn nset dy,,haha..lepak tepi pantai,,cmne la kulit aku x gelap,,huhuhu
betapa comotnyer aku,,sian cik abg ku nie,,time kasih la sbb dpt terima hakikat yg sy nie seorang yg comot,,huhuhu
lastly,,terima kasih Tuhan sbb bg aku wajah yg sempurna,,cukup segala2nyer,,,,=))







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

**kerana Allah maha Mengetahui**

Assalammualaikum,, salam 24 syawal..