Khamis, 25 Disember 2014

pemimpin ''BEREHAT'' ketika rakyat ditimpa musibah??

Assalammualaikum,,
saya tak faham,,
and xmungkin akan faham sampai bila2..
adakah ini benar atau tidak??
sila baca artikel INI,,
dimana TPM kita sendiri backup PM,,
apa dah jadi??
negara sendiri dalam keadaan darurat(even kerajaan sendiri tak istiharkan darurat)
tapi kalau tengok betapa teruknya keadaan tersebut,,kita boleh tau kn keadaan tu darurat o x..
adakah saya TERLAMPAU LANTANG bila mengatakan bahawa rakyat seolah2 terbiar??
apakah pemimpin tidak dapat membantu apa2 dari membiarkan mereka berada dalam keadaan berbahaya,,i means SNGT MERBAHAYA sampay tepaksa berpindah ke atas bukit??
adakah itu tidak dikira darurat??
apa masalah kita yg sebenar??
semoga pihak atasan tidur dengan lena,,mimpi yang indah oke..
saya sekarang tidak pasti,,dan perlukan pencerahan,,
adakah MALAYSIA makin MAJU ATAU JATUH??
apa-apa pun,,sebagai rakyat yang hina ini,,rakyat yg tidak sekaya org2 kaya ini,,
saya ingin kn pencerahan,,
kenapa pemimpin tidak berubah sedangkan ramai rakyat tidak menyokong nya??
atau adakah mereka cuma keybord warrior yg menentang didepan,,tp sokong dibelakang??
indah nya dunia kalian wahai pemimpin,,tapi adakah indahnya hidup kalian di akhirat nanti??



dan sy ingin bertanya,,jika anda seorang manusia dan orang islam,,adakah anda akan begitu mesra dengan pemimpin yang anti islam,,yg mana menghantar tentera nya menyerang negara islam??


2 ulasan:

  1. pemimpin ni nk berehat sekejap.ok fine!~rehat selama2nya pun tak pa!kikikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. xbalik pn xpa,,ade ke takde,,sama je,,ye dok,,hahaha

      Padam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...