Isnin, 15 Disember 2014

10 THINGS THAT WOMEN WANTS FROM MEN

Assalammualaikum,
wah,,gedik sebentar bila terbaca pasal ni,,
so for guys yang selalu rasa pening nak belikan hadiah apa untuk bufday kekasih hati,,
sila lah lihat antara barang-barang yang seorang wanita inginkan sebagai hadiah dari kekasih hati,,
remember,,jangan pernah tanya apa yang diinginkan,,
sebab anda tak mungkin dapat jawapan kepada soalan tersebut..
jeng..jeng..jeng..

1.MAKAN DITEMPAT YANG ROMANTIK
-tempat makan yang romantik tidak semestinya tempat yang mahal-mahal,,
lelaki mempunya idea pemikiran yang kreatif,,so anda boleh la create 1 situasi atau tempat yg nampak romantik,,xperlu tempah meja2 ni then p settup tepi kolam bagai,,uols boleh jugak tapau makanan n makan kat tempat2 yg menarik..rite??


2.TEDDY BEAR
-yeah,,sape je yg xsuke teddy bear kn..n i got tedy bear from shafiq,,2 oke,,satu anak tedy,,tu ala-ala mula perkenalan,,bile da bertahun2 kenal,,dapat pulak mak teddy,,haha,,oke,,

i google2 tedy bear,,then klua yg ini,,dua2 tedy nie sejibik dgn ape yg i dpt,,hahah,,cume mak tedy tuh kaler yg i dapat gelap sikit..

3.PERHIASAN DIRI
-as example,,macam gelang,rantai,cincin,,something yang dipakai hari-hari dan bila tengok barang tu dy akan ingat anda selalu..lalalala



oke,,ini sekadar contoh,,melampau larh wanita tersebut ye,,klu dy mintak bende alah nie,,
perhiasan diri x bermaksud dr emas je,,siler pon dh memadai..jangan keluarkan byk duit dekat pasangan,,klu xjadi bini,,x berbaloi,haha..

4. KASUT,BAJU,BEG

oke,,yang ni bukan bermaksud kene beli semua,tak lah,,tapi salah satu ler,,okeh,,barang-barang ni perempuan lebih appreciate kalau anda yg pilih sendiri..cantik tak cantik,,belakang kira,,haha

ini sekadar contoh,,jgn pulak p bagi hadiah mcm nak bagi hantaran,,memang takkkk lah,,hahaha

5. COKLAT


nyumnyum...hehe,,normal larh perempuan suke coklat,,ye dok..haha

6.BUNGA


bunga,,walaupun dy x selamanya segar,,tapi ianya sangat cantik..dan romantik,,
walaweyh..hahaha

7. JAM


cantik kan,,haha,,uolls boleh belikan jam jugak,,tapi ingat,,jangan p beli jam yg besor,,jangan ikot selera sendiri,,pilih jam yang mana anda rasa anda suka tengok dia pakai..bagi saya,,putih,pink and hitam,,cantikkkk..hehe

8. NOVEL
ada sesetengah wanita suka baca novel,,dan ada yang suka baca buku berbentuk ilmiah,,sastera,,so uolls kne tau la apa minat si dia ye..;)


9.PRODUK KECANTIKAN

contoh macam barang-barang makeup,,losyen,,minyak wangi,,
tapi ingat,,produk macam ni jangan beli kat pasar malam je,,dari awek korg cantik-cantik,,jadi mak lampir pulok,,hahaha,,jahat giler aku..

10.PROPOSAL

the best thing eva yang semua wanita dalam dunia nakkan..


n i just want to say,, "i do"..,MAKKKKK,,anak mak dah gatal nak kawen dah nieh!!
hahaha,,maap ye,,selagi malas kedapur,,ko jangan harap nak kahwin..haha..oke..nyesal x ambik kos memasak dulu..haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...