Isnin, 13 Oktober 2014

SUSU KEDUA TERBAIK SELEPAS SUSU IBU

Assalammualaikum,,

harini abby nak review produk SUSU NINA KAMENG yang mempunyai khasiat kedua terbaik selepas susu ibu,,
kebanyakan orang,,termasuk abby la kan selalu fikir,,bile susu kambing o apa-apa produk yang berasaskan kambing ni mesti ada bau kambing kan,,
tapi produk ni lain dari lain,,nama je susu kambing,,tapi bau nye macam susu coklat,,sebab tu kebanyakan pelanggan beli untuk anak-anak mereka,,al maklum lah,,budak-budak bila susu berbau xsedap dorg stat la xnak minum..
susu ni juga boleh digunakan sebagai perasa biskut coklat,,ala,,macam biskut cip coklat tu,,and siapa-siapa yang minat minum minuman shake o ice blanded tu,,rasa dia sama macam coklat ice blanded tuh..tak caya??try la..bkn mahal pun sepeket,, RM30 je..untuk 1000g..hehehe..


produk ni juga :
> 100 % Halal JAKIM
> Semestinya Produk Muslim - Dikilangkan dari Kilang Berdaftar
> Selamat untuk seisi keluarga (1 tahun hingga dewasa)
> 100% Berkhasiat Ramuan Asli - Serbuk Susu Kambing, Serbuk Koko, Malt & Serbuk Madu sahaja.
> Kandungan Kalsium Tinggi 
> Zero 0% Gula 
> Tiada Bau Hamis
> Hanya Bancuh dengan Air Sejuk/Panas sahaja - Tak perlu Gula/Susu Pekat
> RM30 sahaja untuk 1 peket 1000g
sekarang ni,,produk-produk yang guna jenama dari luar negara tu banyak yang berkaitan dengan israel lah,,yahudi lah,,tapi produk nie dah disahkan buatan bumiputera,,masa ni lah nak bantu sesama kita,,ye dok??hehe..









sebarang pertanyaan sila hubungi SMS/CALL: 0148154304, whtspp: 0133666900(IMA)


4 ulasan:

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...