Rabu, 17 Julai 2013

SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan , Semua ! Hehe . Kali ni Fie nak buat segmen simple yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan " . Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah .

CARA - CARA NAK JOIN

  1. Follow blog CIK FIE
  2. Like fanpage CIK FIE  
  3. Buat satu entri yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan "
  4. Copy coding entri  yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri 
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini


5 ulasan:

  1. Salam Ramadhan..dari segmen sama..dah follow sini..jemput follow kita pula (^__^)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    BalasPadam
  2. segmen sm..slm ramadhan.. fiza follow sini..jemput follow fiza juga..>.<
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    BalasPadam
  3. Singgah sini dari segmen sama :)

    flytotheheaven.blogspot.com

    BalasPadam
  4. selamat berpuasa abby

    dn't forget follow me back :)

    http://taipselagibole.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    BalasPadam
  5. best of luck sapa yang join.

    btw. kalau ada kelapangan join my duit raya ni. memang nak bagi sangat duit raya. sehingga rm100 bleh dapat. :)

    klik ja link utk info. http://zulhilmitempoyak.blogspot.com/2013/07/nak-bagi-duit-raya.html

    BalasPadam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...