Rabu, 26 Jun 2013

Wedges Pilihan Abby..:))

Assalammualaikum,,
ha,,pelik ye dak,,serabut betol blog abby nie,,mcm2 entry,,dr fashion,,kehidupan,,tips n mcm2 ag,,
tp ape ku peduli,,hehehe,,b my self kn,,n skrg org pun lagi suke tgk gamba dr dga o bce ape2 yg dtgnyer dr abby,,abby pasrah je,,hahahha,,,wah,,ayt cam ade org peduli,,ok,,jumterjah satu persatu kasut yg abby minat,,o mybe leyh jd kasut raya,,walaweyh,,klu harga ats 100,,tggu abby kje dlu la ek..;P

                                            

tgk,,cantikkn,,mmg dr dlu ag abby suke patern camni,,tp yg x bes,,dy tinggi sngt,,huhuhu,,bahaya woo,,bleyh sakit pinggang nnt bile da tue,,huhu..kisssssandtell

                                          
nie pown best kn,,arghh,,npe abby suke tgk wedges yg tingggi2 nieh,,,huh  tp cute kn..jup,,nk g survey ag wedges mne yg best..;))
                                                
last,,yg nie simple n best,,smart,,;))k r,,i need too go,,nk prepared ape yg patut k..bye2...c u again..;))



2 ulasan:

  1. semua cantik2 dear.. anis dulu suke sangat beli and pakai wedges.. skang beli je, pakai dah jarang.. sebab anis pendek, bila nak drive pakai wedges rasa semacam je.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kn,,hehe,,anis ok r,,da kje leyh beli,,abby xkje,,so kne hadkn sikit,,hehehe

      Padam

**kerana Allah maha Mengetahui**

Assalammualaikum,, salam 24 syawal..