Khamis, 20 Jun 2013

Permulaan sem 6 :)

Assalammualaikum,,,
Blog yg xpernah di edit,,yg suram ni masih ag dkunjungi,,Alhamdullilah,,syukur,,
Btw,,im already stat my new life as a student for semester 6..xcited kot..hehe..
Sy Senior!!yayayaya..dear my readers,,Mse daftar aritu abby di kejutkan bile kami semua x cukup jam kredit,,so kami perlu ambik kos bhsa Arab,,Astaghfirullah,,siyez mcm xpuas ati Sbb xdpt nk buat pilihan sendiri,,huh!tp mayb tu pilihan yg tbaek lctrer bg,,i try my best,,n kami kne siapkn projek final dlm Mse 3 bulan lebih,,wht!!!uhhh...hope mudah la abby melalui hari2 sebagai pelajar sem 6 ni,,abby xnk repeat sem!!!arggh..doakan abby k..so??GAME START!!


2 ulasan:

  1. yeay! da senior.. best kan feeling jadi senior tu.. paling penting LAST SEM! hehehe..

    pape pun all the best dear! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thnks ya anys..doakan abby ye...

      Padam