Jumaat, 17 Ogos 2012

raye,,raye,,raye

assalammualaikum,,,
xsedar da nk rye an,,huhu,,,taun nie aku rye kat umah,,,(wah best giler) 1st time nieh pg2 rye kat umah,,ptg o mlm bru blk kg,,taon nieh persiapan rye mmg kelam kabut,,dsbbkn sume akak2 aku n aku kje,,seminggu sblum pose bru la stat wat kueh,,da la tu,,kueh utk 4 buah rumah lak tu,,huhu,,tp aku bkn nyer reti buat kueh un,,MALAS,,jujur an,,aku malas giler nk wat,,malas nk mengemas sbnr nyer,,yelarh,,da penat2 buat kueh,,nk kemas brg wat kueh tu pulak,,mmg la malas,,aku ikot time nk tlg akk2 aku wat kueh..klu rjin tlg la skit2,,klu x,,jgn harap,,hahaha,,tu kueh,,pasal bju pulak,,mmg la da beli awal2,,tp bile lame2 mcm x berkenan pulak,,cari ag bju laen,,lg 2 ary nk rye bru la crik tudung pulak..haha,,lme2 busan da aku pusing kat term nieh,,taon nie cam nk sngt g jln brye sakan,,bru meriah,,,nk mkn byk2,,hahaha,,i luv it...n ag 1,,ntah dpt kew x tah aku brye kat KL,,al maklum la,,rye ke5 da kje blk,,huhuhu,,,tension i...da lme sngt da nie xjmpe ngn si Dia,,rindu plak,,huhuhu..ase nyer smpy disini sje la penulisan aku,,byk ag kje kne buat,,huhu,,adew mse nnt,,aku update lg ye,,bubye..;)

sElamaT hArY RayE maAf zAhir dan bAtin,,jgn sEdeyh2 tau rye nieh,,kite mEsty hEpy,,haha,,sape yg dtg umah uh,,jgn lupe bwk duit rye ye,,hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...