Selasa, 26 Jun 2012

rindu,,,


Da lme aku x update blog nie,,ase rindu plak nk membebel,,bkn nyer x nk update,,tp lline internet yg slow membataskn aku utk update,,huhu,,cuti yg pnjang nie wat aku selalu teringatkn bbrp org yg aku sygin mrindui mereka sngt2,,huhuhu,,


Aku tersangat la rindu apek,,umm,,ank angkt aku nieh,,tah sehat ke x tah dy,,,da lme sngt x jmpe,,rndu nk tidokn dy,,suapkn dy,,gurau ngn dy,,mesty dy da pndy merangkak,,tah2 da stat blja bjln,miss dy sngt,,bile rindu,,aku tgk a gmbr2 dy,,kdng2 aku ternanges,,npe la bile aku da stat syg ssowg bdk nie,msty skjp je dpt jmpe,,umm,,


N my frenz,,hehe,,,bile tgk gmbr2 yg ade,ase cam nk gelak je,,mcm2 peragai kwn2 aku nie,,gadoh giler2,,,pastu baek blk,,hahah,,mulut masing2 x bley bla,,tu yg wat aku syg uh,,sume klu bley nk jjur jew,,x simpan langsung,,setiap gambar ade ceritanya,,hahaha..aku rindu dowg,,nk mcg kang tkot bzy,bile mcg kang mcm nak x nk bls,,x bley bla lngsung,,buat malu je bg mcg,,hahaha,,,nk wat ape lg,,,tgk blog dowg ngn fb dowg je la yg mmpu aku lakukn,,hahah,,,bdk2 klas plak giler2,,siyezly,,2sem aku kat situ mmg byk dugaan,,sakit ati,,benci,,tp aku tau dowg bkn knl aku ag,,tu yg bile dgr org kate dowg cayer,,tp sikit un aku x simpan dlm ati,,sbb aku ase sume org x perfect,,n nvmnd org nk kate aku ape,kwn2 aku percaya aku,dowg knl aku sape,,n Alhmdullilah,,sblum cuti pnjng,,adew sesetgh dr dowg tau kbnrn nyer,,hehehe,,,lega sikit,,hehehe,,mmg khidupan kat poli sngt byk dugaan,,n tu la yg aku rndu skrg,,wlaupun aku tau,,naek sem nnt bertambh bnyk dugaan,,haha

Ni my hubby,,mkin lme mkin bertambah syg,,haha,,I like(gedik jup)...da lme sngt x jmpe dy,,,,aritu adew gak trun kl,,tp still x dpt jmpe dy sbb dy xsehat,,xleyh nk wat ape la,,pasni xtau r dpt jmpe katne plak,,sbb jjur aku x suke g kl naek ktm,,lrt,,n sbgainyer,,menyeksakn,,aku rndu sngt,,xdpt dgmbrkn dgn kate2,,haha,,aku tgk dy un smkin cubby,,,hehe,,byk dugaan bile bjauhan,,kdng2 jelez tgk kwn2 sllu dpt jmpe bf dowg,,tp semkin jauh,,smkin kuat syg sy kat awk,,n semkin teruk jelez ni,,wlaupun sy tau awk uh setia,,n peramah,,sy akn cube kontrol kejelezan sy nieh ye,,luv u so much,,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...