Sabtu, 26 Mei 2012

melalut dpagi2 buta!!

Assalamualaikum,,=))
pg2 buta nie kite ase busan sngt2,,penat+ngntok,,tp mata ni x leyh pejam,,umm,,kite x tau nk wat ape ag,,umm,,n kite x tau nk mngarut ape kat blog nie,,haha,,,kite nk cite,,novel kite yg kite kumpul dlu tah mne pegi nyer,,klu kire,,myb ade la dlm 20 buah lebih,,kite geram sngt,,bile org pinjam,,x reti nk pulangkan blk,,umm,,npe la kat sni x de perpustakaan,,klu adew xla busan sngt,,boleyh la pnjm novel,,huhu,,,td fmly kite adew wat mkn2,,n doa sikit2 sbb kite ngn akk kite dpt 3 pointer keatas,,hehe,,ase best sngt,,dpt wat mak ayh kite tsenyum dgr result uh,,hahaha..(sambung balik)kamy wat mkn2 nie utk sedara mara yg tolong mase knduri tunang akk kite uh,,dowg byk mmbantu,,best sngt,,dpt bkumpul,,dgn kazen yg sengal2,,haha,,biasa r budak2,,kite rindu r kat ank angkt kite,,umm,,apek,,bile r dpt jmpe dy,,harap2 dy x lupe kat kamy semua,,huhu,,tah papela yg kte ngaryt pg2 nie,,haha,,,mcm2 cite kua,,xtau nk cite kat spe,,bloog ni la jd tmpt meluahkan cerita,,hahaha.,,yg mmbce pun bosan,,tah2 ade yg bce ayt ptama terus tkar g blog laen,,huhu,,xpe la,,xdew sebarang paksaan utk bce blog nie,,haha,,bye2,,nnt adew mse kite cite2 ag kat sini ye,,,salam,,luv u all,,;))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...