Khamis, 24 Mei 2012

cuti oh cutiiii!!!!

da lme x lepak kat blog nie,,huhu,,klu da jd surirumah sepenuh mase mmg mcm ni la kott,,,nasib baek bb aku da lme potong,,klu x mmbazir je,,dok umah bkn bley gne bb,,line lngsung x dew,,al maklumla dok dlm utan,,,,hahahha,,,mmbazir je klu gne bb,,kn3,,,n nk ngdu sikit,,,dok uumah sngt la membosankn,,,setiap ari ulang bende yg sme,,nk mntk kje un mcm x bebaloi sbb awl bln 6 kne cuti smiinggu sbb ayh nk bwk g holiday,,xkn nk kje sebulan je kn,,huhu,,,bile kat umah,,terasa rindu kat kwn2,,shahdu betol,,hnya mmpu belek2 gmbr je la,,nk mcg un,,dowg bzy,,sowg bzy kje,,(NADZIRAH),soWg stdy (FATIN),,sowg akk nk kawen (YASARAH),,,yg TIQA ngn WaWa tah mne mnyepi,,huhu,,,nsib baek la boleyh kawal lg tahap kebosanan ni,,klu x mmg da mereng da,,ase teringin sngt nk kuar g tgk wayang,,tp xdew sape yg sudi temankn,,huhu,,sedeyh2.,klu da adew la lesen,,mmg panas je la keta mak kat umah tu,,siilap2 kunci keta un kne nyorokn,,hahahah,,ape2 pown,,myb pasni lame ag la aku nk update blog nie,,hahaha...ag pown bkn adew owg nk bce blog yg mmbusan kn nie pown,,kn3,,so,,xpyh mnunggu,,hahaha,,,chOWww,,,x sbr nk g jLn2 mggu dpn,,kLntan,,tGanu,,wait fOr me,,hahahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...