Selasa, 28 Februari 2017

CHENTA ABBY WEDDINGS DAY..WEE~~

Assalammualaikum

Alhamdullilah..im a wife now..
27 January 2017..
akan jadi tarikh istimewa..kihkihkih..
lama da kawin..
inai pun da hujung2 jari je,,
tapi baru ada masa nak update..

disebabkan gamba tak banyak lagi dalam tangan iolls..
so i bg tengok beberapa gamba je eh..;P


 terima kasih mak..terima kasih ayah..untuk semuanya..abby da kawin tak bermakna tanggungjawab abby sebagai anak terus hilang..abby akan selalu jadi baby dalam family..susah senang abby dr kecik sampai besar mak ayah ada membantu..so insyaAllah lepas ni akan kekal begitu selama2 nya..;)

Assalammualaikum mak baru..hehehe..sepanjang 7 tahun kenal..bru 5 kali jumpe..dan jumpe tak pernah lebih sejam..so masih dalam proses mengenali family mertua..wish me luck..;)



ikot hati taknak update gamba si somi..sbb sakit hati nih org dok kata iolls kawin dgn budak sekolah..
aipp..iolls bole kene tindakan undang2 okeyh kalau kawin dgn budak bawah umor..aish..:(

mak..ayah..dun worry..kalau abby ada masalah n perlukan bantuan..abby akan carik mak dgn ayah lagi..hehehe..cannot la berpisah lelama..air mata ni mengalir je..so iolls kne bertahan keje dkt sni buat sementara waktu..dapat la dok berkepit dgn mak ayh lagi..en.somi..harap memahami..
i luv u..kahkahkah

KATERING: Zarlith events and catering
PELAMIN  : Zarlith events and catering
MAKEUP NIKAH :SITI FATIMAH SULIEMAN
MAKEUP SANDING : ARABELLA AZURA
BAJU SANDING : butik JUNTAIAN QASEH DIZARA
APAM BALIK : APAM BALIK D'TAMPAL
COTTON CANDY : CIK AISKRIM DESA
AISKRIM : IMAN ICE CREAM

4 ulasan:

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...