Selasa, 10 Januari 2017

MENGHITUNG HARI~~~

Assalammualaikum,,

nak becerita penuh keghairahan ke atau debaran eh??
hewhewhew(gaya zaza yg baru):P
bila dpt rasa perasaaan jadi bride to be..
sangat penat..tak cukup rehat..tak cukup tidur..
aishh..nak buat wedding bajet punye pasal..
so kne la gunakan tenaga yg lebih sikit..
soooo..iolss jemput semua ye..datang la ke rumah pada 28 januari 2017..
kami buat kenduri sebelah pihak je..
so jemput la..nak alamat..meh email kat saya..;P
bila nak jadi perantin nii..kita mesti la kene hantor2 kad bagai kan..
takot la kot2 ada terlepas pandang..
harap dimaafkan...
kenangan sungguh bila menjemput orang ni..
banyak ragam pelik2 tau uollss..
so disini saya FARAH NABILA dan pasangan 
ingin memohon beribu-ribu kemaafan andainya ada terkurang 
atau menyakitkan hati sesiapa sepanjang majlis akan berlangsung..
doakan semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan..insyaAllah.


Image result for bride to be



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...