Ahad, 22 Mei 2016

ITU aKu...

Assalamualaikum..

bile dapat feedback balik kan...
nak kata hepy tu hepy la..atleast kita bru tau spe yg suke n xsuke dgn blog aku nih..
bile org tny,,knp perlu wujudkan blog nih sume...
nk popular mcm fatin liyana,ben ashaari o maria elena tuh keee...
trust me..
1st dulu mmg otak ke situ ke...
2nd ofcoz nk duit..
tapi bkn senang hokeyh..
sume tuh pemikiran zaman jahiliyah je tuh..kahkahkah..
btw..bile da meningkat dewasa nih..
'dewasa' hokeh (title dewasa sebab da stat kne pikir kawin)huh..
kita sambung balik..bila da stat 'dewasa' nih..
byk bende kita nk becerita..
macam aku,,jenis bukan senang nk pcaya n becerita masalah dgn org..
trust me..even tunang aku pun xtau kisah hidup aku yg dulu n masalah aku..
sooo...kebanyakan cerita n masalah maka akan terbentuk lah sebuah post..
yang tunggang langgang..sbb aku xkan cerita full masalah aku..
n aku akan campurkan ape yg ade dalam otak aku ni didalam satu post..
sape yg paham tuh,,alhamdullilah la...
yg x paham..xpe..p terjah blogger lain.hehehe..
btw..its already 12 am..then i need to go..
esok koje oiiiii...


acah2 comeyl jap..:P


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

**kerana Allah maha Mengetahui**

Assalammualaikum,, salam 24 syawal..