Isnin, 14 Mac 2016

PANGKOR (SEBELUM SAMPAI)

Assallammualaikum..

xtau nak stat dr mana..
sebab byk sesangat bende nak cerita nih..
maklumlah..
bila berjalan dgn minah2 kepoh..hahahaha
so..abby rse mula dr bagaimana kami keluar lambat...
sampai mak si zaza ni bebel..hahaha
kami pilih tarikh 9-11/3/2016
hari rabu,khamis n jumaat..
kos pun kurang n org pun x rmi..n boleh dikatakan lenggang jgk pulau mse tu..
ok..sambung cerita.....
pkul 7 lebih mak si ryna ni masuk bilik sambil mintak tolong tgkkn i pong dy...
whtsapp xbole nak bukak..
so kekami ni sume mana la pakai ipong..
dok godek2 pun x jmpe jugak..
dalam pkul 8 camtu tgh2 bfast,,i tny la en tunang..
bila en tunang da explain,,
bru la sesi dok mengupdate berlaku dan mengambil masa yg lama..
sesambil makan dan membungkus cekodok n bee hoon mak si ryna nih..
maka bahagia la mak si ryna ni lepas dapat bukak whtsapp dy n teru ambik gamba kami sebelum bertolak..


nampak x hakak bawak bantal kecik...wajib bawak bntal kemana2 sahaja hokey..walaupun terpaksa seluduk emmir nye bantal yg muat2 je dlm beg..:')
time nih bru nak gerak p ambik si zaza..
ok..lupe pulak nk perkenalkan minah2 ini...
yg tudung biru,baju biru sikurus tinggi tu nama nye marina suhaila..panggil je ryna..
yang ditengah2 tu kazen i,,nama nye ida nursabrina..
yg tepi kecik molek tu...abby lerr,,hahaha




yang berskirt merah tu la zaza..pepagi sebok nk pakai princess2..hahaha
memacam ko za..
dalam keta memang dy je la partner dok seat belakang..
maklumlah..kami berdua masih budak2 lagi..hakhakhak
ssampai jeti lumut ni dalam kol 1 lebih macam tu..
mula2 drop si ida n zaza mi dpn toilet dlu..
n keluakn brg2..
bising benor nk g toilet..hah..dpn2 si ryna drop kn..hahaha



then abby dgn ryna dok la mencari parking utk si merah kesygan ryna ni..
lastly kami pilih masjid..
rm10 utk sehari..Alhamdullilah selamat..


sambil berjalan dr masjid ke jeti,,ryna dok klik2 ambik gambooo..n ofcoz i kene jadi model atas jalan..:')





sampai dkt jeti..beli tiket rm10 utk pegi balik..n tiket ida pegang..sbb dy macam hakak2 kami...
hahaha..then abam ni offer water sport n snorkeling rm55 seorang..best hokeyh..
utk pengetahuan korg..pegi tnpa pakej lebih berbaloi-baloi..
tgk beg abby..nmpk berat??x ahh..ringan jee..sbb badankecik..tu yg mcm bebannnnyeeee..hahaha


sbbkn i x pegang pape..so i pegangkan monopod..
ok..utk pengetahuan semua..
budak bertiga nih mmg suke ambik gamba..penat iolls posing smpy xde idea..



ape kat muka ko tu ida oiii..hahaha



excitedkan tgk feri kosong..
kami ambik satu line sorg..
motif??nk dok tepi tingkap..
sbb i dh penat n ngantok..
dduk je la sblh ryna..
n tetibe terlelap..zZZzzz..tp kejap je..
sbb iolls ni cpt mabuk..
so..ni utk permulaan..n sambungan nye entah bile..
nnt abby sambung okeyh..,





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...