Selasa, 3 Mac 2015

MANGSA SPM..

Assalammualaikum,,

untuk semua MANGSA2 keputusan spm,,
congrats sangat,,sbb korg da bebas dari SEKOLAH..
haha..
walaupun kementerian pendidikan cakap peratusan tahun nie menurun,,
tapi sokeyh,,asalkan korang dah cuba yg terbaik..ye dok??
pada sesiapa yg x capai target,,xpe..bnde ni bkn berakhir kat sini,,
byk lagi step korg kene lalui utk capai cita2..
kne pandai rebut peluang la..
n pandai cari tmpt sambung stdy yg betul..
jangan fikir sngat pasal nak kerja,,nak cari duit sndri,,
tu sume jangan dipikiran lagi oke!
enjoy stdy dulu,,
umur adik2 sume masih belum sesuai untuk merasai tekanan bekerja..
percaya la dgn kata2 hakak mu ini..hehe
enjoy stdy,,tp jgn enjoy sngt dgn kwn2 smpy lupe stdy oke,,
sbb lepas spm,,hadik2 dah kne tetapkan hala tuju sendiri..
bertanggungjawab dgn semua keputusan yg hadik2 buat..
ape2 pun restu ibu bapa penting..doa byk2..
jangan salah langkah,,
pape pun,,selamat datang ke dunia yg sebenar..:D

Image result for success

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. sy da 6 taun da tinggalkn spm awok,,huhu..result??Alhamdullilah,,dpt la jgk ambik diploma,,haha

      Padam
  2. Saya rasa lepas ni saya nak kluar dri comfort zone, inshaAllah, nice thank youu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq..kalau selamanya dalam comfort zone,,x mencabar la hidup..kan3..hehe

      Padam
  3. yeah, betul. sebaiknya kalau boleh teruskan je peluang study tu. boleh start kerja bola dah pre-U nanti atau degree. x kemana pun :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup,,atleast la,,ade dip pown oke da kan...:)

      Padam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...