Rabu, 28 Januari 2015

segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah

Assalammualaikum,,,
abby join segmen dr ayuinsyirah..


si comel gadis berkaca mata merah jambu,,alololo..hehe
ayuinsyirah,,abby join tau..;D
syarat2 ayu ni sangat ringkas,,n rugi kalau x join..hehe




24 ulasan:

  1. dari segmen yang sama & selamat b'segmen. :)
    http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  2. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  3. salam dari segmen yanng sama& selamat bersegmen

    http://www.delimamerah.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. da follow awk,,thnks..selamat bersegmen..

      Padam
  4. saya dari segmen yang sama. saya blogwalking & follow yer. Please followback okey? :)
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. da follow awk,,thnks..selamat bersegmen..

      Padam
  5. Saya singgah sini ...From same segment.
    Done follow you too.
    Jemput semua readers join segmen baru saya
    Segmen Berkenalan by: Dr. Shikin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks dr..hehe..insyaAllah..nnt sy join..;D

      Padam
  6. assalamualaikum. blogwalking sini.
    singgah dari segmen yang sama.
    http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum w.b.t
    Done follow..Jemput singgah ya
    http://cekodokraha.blogspot.com/2015/02/segment-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  8. dtg dari segmen yg samaa. goodluckk~! :)

    BalasPadam
  9. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu.. jom bersama ayu kita blogwalking ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    BalasPadam
  10. assalamualaikum. PG datang dari segmen yang sama.

    http://mrsyatie.blogspot.com/2015/02/blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    dan datang nak jemput sekali join GA Menangi iPhone 5s dengan mudah!!
    Jemput join ya :)

    BalasPadam
  11. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  12. assalam.. singgah sebentar berblogwalking. good luck ye. jemput singgah dan follow my blog too. ^^
    http://azraq-hydrangea.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  13. Salam perkenalan. BW dr segmen yg sama. :) Gambate!!!

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam

  14. Hiiiii sis! Qila dah pun follow& yes hihi singgah dari segmen yang sama hee hee :D
    Goodnight btw! :D

    BalasPadam
  15. DARI SEGMEN YANG SAMA ~ http://jmbelog.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    JOIN SINI JUGA YA ~ http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

    BalasPadam
  16. Salam,

    Jom join contest review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
    Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    BalasPadam

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...