Rabu, 28 Januari 2015

SECRETS!

Assalammualaikum,,
permulaan tahun 2015 yang sangat berliku...
yup..bagaimana kehidupan sy tidak terlalu berseri bila bekerja dan dikelilingi staff yang sudah berkahwin,,
org yg dh berkahwin n belum berkahwin berbeza sangat tau,,huhu
sedih sangat bila xboleh gila2,,xboleh nak becerita,,
susah nak percaya org pun 1 hal,,
bila dh percaya kat someone,,then org tu buat mcm xpenah kenal kita,,
n lebih bertindak ikot perasaan,,
keluarkn statment yg xmasuk akal,,
dalam hati dah kata,,yess,,kali ni aku silap lagi...
org yg betul2 aku percaya,,dlm sekelip mata aku rse dah x kenal dia,,
sokeyh la,,bukan hal besar pun,,
n sy rse boleh simpan rahsia sy sendiri kot,,boleh simpan masalah sy sendiri,,
bukan ape,,bila kita becerita..kita nak org dngar,,bukan nak org buat kita macam manusia xreti bersyukur,,
even orang kaya tuh pun ada masalah,,kn,,
sabar je lah...dan mungkin sbb tu jugak senyuman sukar di ukir dibibir ini..cehh..
haha..n sy masih tercari2,,hobi baru..n sy nak stat meniaga,,tp langsung xde idea nk buat bisnes ape,,hukhuk,,,semoga 1 hari nanti pintu hati ni terbukak la kan utk bukak apa2 bisnes..
sapa2 nak ajak sy berbisnes???hahaha..:'(



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...