Isnin, 3 November 2014

mak masuk wad untuk pertama kali nya..

Assalammualaikum,,
rabu minggu lepas mak terpaksa masuk wad..disebabkan oleh penyakit kencing manis..berat hati ni,,sebab 1st time kat rumah mak ada..bila mak xde mulalah beterabur rumah..tak sempat nak kemas,,huhu,,musim hujan pulak..kain x kering,,so berlambak la kain,,dari rabu sampai ahad tu,,dok ulang alik la..doktor ada pesan suroh kami adik beradik belajar cucuk insulin..maksudnye aku ler yg kne belajar,,wyh??sebab aku satu2 nya yg ade kat rumah everyday..tapi tuh la,,kalau aku dah pernah tolak tawaran kpj dulu sbb takot dgn jarum,,so semestinya manusia ini takkan pegang jarum la kan..terpaksa la mak sendiri yg cucuk,,tapi utk prepare,,aku lerr kan,,hehe..ayah yg mula2 nye nak cube,,terus xjadi bile tgk cara cucuk dy,,mmg la dga mcm senang,,bile da tgk,,mmg menggigil nk cucuk,,huhuhu,,so dr tgk mak kesakitan,,sy n ayah decide nak carik ubat atau sesuatu yg boleh mengurangkan kencing manis mak nih,,harap-harap dpt la carik yg betul2 elok..aminn

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

**kerana Allah maha Mengetahui**

Assalammualaikum,, salam 24 syawal..