Sabtu, 19 Julai 2014

Sony M2

Assalammualaikum,,
Sy da dapat nset baru....
Yeaahhh...hehehe...
Cuti2 ni..ajak lorh abg capik kite g lowyat..motif nk.cari nset...perghh..kemain jauh kne bjalan oke..semua dsbbkn oleh lubang yg tjdi di kl tersebut..so tpkse la kami bjln dr stesen hang tuah ke lowyat..then xde shortcut2 de..yg ade long cut..bpusing dtgh pns..pada bulan.pose..hahha..ok..smbung story..so motif nak mencari handphone baru disebabkan oleh handphone lama sudah TAMAT TEMPOH!!!so si abang pun ajak cari handphone sama-sama..adanya si abang,,semua jadi mudah..di sebabkan saya agak sukakan handphone  sony Z,tapi duit tak mencukupi..huhu..so penyelesaiannya si dia carikan handphone yang serupa macam sony Z,,taraaa...sony M2.. Baru masuk pasaran..best gila..walaupun takde warna pink,tapi ok la warna hitam ni..and lagi best,,si dia bayorkan sikit..blingblingbling..cik abang..ni tak termasuk duit raya ok..thanks alot..<3 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...