Isnin, 28 Disember 2015

SU RI HOMESTAY

Assalammualaikum,,

2nd time dtg sini..
fmly kami mmg suke bercuti kat melaka..
xpun pd..
sbb sngt best,,kami repeat lagi dtg sini..
homestay yg ade kolam renang sndri..
bole mandy dr pagi smpy tgh malam weyh..
wifi pun ade..tmpt masak pun ade,,
klu nk pegi,,booking awl2..
mmg sentiasa penuh..



sbb abby bkn jenis selpien2 nie..so nih je la gambo selpie yg ade..
selpie dpn tnds awm kat dataran pahlawan..hehehe



mandy kolam memalam..elakkan sun burn..
tp sejuk sesangat pulak..dgn angin pantai yg kuat..huhuhu




gamba jarak dr homestay ni ke pantai,,
uolls jgn mengade nk mandy pantai eh..
mandy je dediam kat pool tuh..
pantai ni sesuai utk memancing je..

if nak book homestay ni,,sila la menghubungi en pemilik homestay nie ye..n sila layari blog beliau..




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...