Isnin, 13 Julai 2015

DERMA TABUNG KAHWIN

Assalammualaikum,

ada x sape2 nak wujudkan tabung derma kahwin pasangan remaja..
contoh macam golongan saya yg nak kawin,,haha
kne pikir 2 3 kali sebelum decide nak kawin sbb skrg ni ekonomi teruk,,barang naik harga,,nak kumpul duit pun susah kan,,
lagipun byk sngt kes org buang bby nieh..
myb dorg xboleh nak kumpul duit,,tu yg jadi kes mcmnih..
kesian tgk baby2 yg x bersalah nieh,,ada yg panjang umur masih hidup,,
ada yg dibunuh,,
mana tah otak dorg letak..
xde perasaan mungkin,,
atau mereka jelmaan binatang yg bertopengkan manusia..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Dyxy Green Tea Face Mist

Assalammualaikum... siapa yang malas nak makeup??tak suka makeup?? kita geng..(give me 5 sikit) hehehe buat mereka yang tak suka...